Vamos op weg naar nieuwe reis in 2025 

28 augustus 2024

Wil jij als jongere een onvergetelijke ervaring meemaken? Het werk- en leefgebied leren kennen van Pater Gabriel Hofstede, afkomstig uit Schipluiden, waar hij 60 jaar werkzaam is geweest in Brazilië? Mensen in minderbedeelde gebieden helpen met allerlei dingen? In groepsverband diverse projecten verrichten? Een hele andere cultuur leren kennen op een ander continent? Blijdschap van mensen zien terwijl ze eigenlijk onder erbarmelijke omstandigheden moeten leven? Bewust worden van het feit dat je leeft in een bijzonder welvarende omgeving terwijl dit ook heel anders kan zijn? De ervaringen die je mee gaat maken ook hier uitdragen in deze welvarende wereld? 

In oktober gaat een nieuwe Vamosgroep beginnen aan de voorbereiding van de reis die in de zomer van 2025 naar Brazilië wordt gemaakt. In het voorbereidende jaar zijn er maandelijkse bijeenkomsten om de reis en de projecten voor te bereiden. Daarnaast worden er plannen gemaakt  om geld in te zamelen om de projecten te kunnen realiseren. Kijk op www.vamosschipluiden.nl om een indruk te krijgen van wat er in de afgelopen jaren gerealiseerd is. 

Jongeren die mee willen gaan, moeten volgend jaar tussen de 18 en 23 jaar oud zijn. Voor de reis- en verblijfkosten wordt van de jongeren en begeleiding een eigen bijdrage gevraagd van € 1500,–.  Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar één van de informatiebijeenkomsten. Op donderdag 5  september in de Schelp in Schipluiden of  zondag 8  september in het parochiecentrum in Woerden(naast de Bonaventurakerk). Beide bijeenkomsten beginnen om 19.30u. Meld je voor 1 september aan via info@vamosschipluiden.nl .

Andere berichten