Op reis naar Lourdes

28 augustus 2024

In januari 2024 hebben de Nederlandse bisschoppen aangekondigd om voorafgaand aan het Heilig Jaar in 2024 naar Lourdes te gaan als voorbereiding op het Heilig Jaar in Rome. Wij willen hier graag gehoor aan geven en zijn daarom in gesprek gegaan met Christoffel Reizen. Van zondag 6 oktober tot en met maandag 14 oktober 2024 gaan wij op reis.

Samen op bedevaart gaan is niet alleen een spirituele reis, maar ook een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en zo het samenzijn betekenis te geven. In Lourdes, waar de Aarde de Hemel rijkt, zullen we samen de weg volgen die Bernadette ging. Misschien herkennen we in haar levensweg wel iets van onze eigen levensweg?

In Lourdes verblijven we samen met pelgrims uit Amsterdam en Amstelveen. Naast ons eigen programma zullen we gezamenlijk als Nederlandse groep de Heilige Eucharistie vieren bij de grot, en deelnemen aan de processies en de internationale mis.

Er zijn al meerdere inschrijvingen, maar er zijn nog wat plaatsen over in de bus. Voor meer informatie en aanmelden, zie deze pagina.

Graag zo spoedig mogelijk aanmelden.

 

Andere berichten