Vormsel

7 maart 2024

Ben jij begonnen in groep 8 en denk jij wel eens na over jezelf, de mensen en de wereld om je heen en hoe dat nou zit met God? Misschien denk je dat jij de enige bent. Maar dat is niet zo! 

Elk jaar zijn er kinderen van 11-12-13 jaar die bij elkaar komen om het over dit soort dingen te hebben met elkaar. Ze praten niet alleen over serieuze onderwerpen, maar doen ook leuke dingen. En ze hebben het heel gezellig met elkaar. 

Deze kinderen komen samen in voorbereiding op het Heilig Vormsel. Wat dat is, is precies het onderwerp van de bijeenkomsten. Na een paar maanden maken de kinderen zelf de keuze of ze daadwerkelijk het Vormsel willen ontvangen, een sacrament waarmee je zegt dat je graag met God verder wilt leven. Je hoeft dus niet meteen al te weten wat je wilt, er is alle ruimte om te ontdekken, om te twijfelen, om uit te zoeken. Wel is het heel fijn om dat niet alleen te hoeven doen, maar juist met andere kinderen samen. En met Patricia en pastor Annemieke natuurlijk, wij begeleiden jullie erbij.

Op 11 oktober tussen 19.00-20.30 uur ben je samen met je ouders welkom voor de informatie-avond in de parochiezaal van de H. Bonaventura in Woerden.

We zien je graag,

Patricia Mulder en pastor Annemieke de Jong-van Campen

Doe jij met ons mee komend jaar? Je bent van harte welkom! Meld je dan aan met dit formulier, of laat het je vader of moeder invullen

Formulier vormsel

Met dit formulier kun je jezelf opgeven voor het vormsel.

Vormeling

DD slash MM slash JJJJ
Gedoopt(Vereist)
Eerste communie(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Adres(Vereist)

Ouders/verzorgers

Naam(Vereist)
Naam

Andere berichten